Ppura: pasta van la mamma

De mannen van Ppura, Cattaneo & Floccari, groeiden op met de kookkunsten van hun Italiaanse mama’s. Met de hele familie aan een lange tafel buiten in de tuin, rond een dampende kom pasta – voor de jongens de mooiste herinnering uit hun jeugd. Maar kleine jongens worden groot, en zelfs Italiaanse mama’s houden ooit op om voor hun kinderen te zorgen…er zat voor Cattaneo en Floccari niet anders op dan zelf aan de slag te gaan en de smaak uit hun jeugd te creëren – weliswaar onder het toeziend (en zeer kritische!) oog van mama’s Lina en Luisa.

In de keuken van Ppura bestaan geen compromissen; Cattaneo en Floccari weten dat een uitstekend resultaat enkel mogelijk is door te werken met uitstekende ingrediënten, en dus komen enkel de beste biologische ingrediënten er in. Bovendien krijgt elk ingrediënt de tijd en de aandacht die het verdient, en werken de mannen volledig artisanaal, duurzaam, en met respect voor de Italiaanse culinaire traditie. Slow cooking op zijn best! De 2 p’s van Ppura staan niet voor niets voor ‘passione & perfezione’.

Ontdek ons Ppura-gamma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.