Het is eigenlijk simpel – wij kiezen voor de beste producten. Logischerwijze vind je veel biologische producten in ons aanbod. We geven je zoveel mogelijk informatie mee over onze producten, zodat jij een weloverwogen, bewuste keuze kan maken. Ook al omdat we grààg alles vertellen over onze producten, omdat we er zelf 100% achter staan. Je vindt de gedetailleerde info op de detailpagina van een product.

De producenten waar we mee samenwerken zijn stuk voor stuk toppers in hun vak, die vakmanschap combineren met passie en liefde voor de beste ingrediënten. Die terecht trots zijn op wat ze doen en het een erezaak vinden om hun klanten het beste van het beste te bieden. Dat proef je.

Meestal zijn dit relatief kleine bedrijven die sterk verbonden zijn met de regio of het dorp waar ze zich bevinden, en die produceren met respect voor mens en natuur – deze bedrijven hebben bij ons een streepje voor.

Wil dit zeggen dan géén van onze producten het resultaat zijn van massaproductie? Neen. Weet wel dat ook deze producten aan ons belangrijkste criterium voldoen: ze moeten het beste product zijn in hun segment. Want minder, daar tekenen wij niet voor.

 

 

Over foodiemarket

Over Helga & Kerstin