Foodiemarket is een webshop waar foodies producten van de beste kwaliteit kunnen bestellen en deze aan huis geleverd krijgen. Onze missie? Mensen met passie voor eten in contact brengen met inspirerende, niet-alledaagse producten van hoogwaardige kwaliteit, en met producenten met een verhaal.

We kopen onze producten bewust zoveel mogelijk aan bij kleine, artisanale producenten die – net als jij – passie voor eten hoog in het vaandel dragen. Waar mogelijk kiezen we voor bioproducten en vermijden we smaakversterkers en bewaarmiddelen. Op deze manier kan je genieten van authentieke smaak, en steun je tegelijkertijd lokale en duurzame initiatieven in België en in het buitenland. Dat vinden wij bij Foodiemarket erg belangrijk; onze voedselbeleving kan en moet anders! Wij willen ons eten niet laten bepalen door massa-industrie die winstbejag en kwantiteit laat primeren op kwaliteit.

Hoge productie tegen de laagste kosten, dat wreekt zich. Op je bord, op je lijf, op de natuur. Nee, geef ons maar ambacht en vakmanschap, aan een correcte prijs. Eenheidsworst (no pun intended) is niks voor ons.

We zijn heel transparant over waar onze producten vandaan komen, en welke ingrediënten ze bevatten. Zo maak jij een bewuste keuze. Ontbreekt het volgens jou toch ergens aan info? Laat het ons zeker weten!

We vertellen je niet hoe je je eten klaarmaakt – dat weet je zelf. Wel willen we je inspireren met originele, eerlijke en kwalitatieve producten en smaakcombinaties. Smakelijk!

 

Helga & Kerstin

Meer weten over ons?

Meer weten over onze producten en producenten?

Hier vind je onze algemene voorwaarden