In good company – rum!

Er zijn zo van die werkdagen waarop alles vanzelf gaat, waarop alles klopt, waarop je jezelf eens in de arm moet knijpen en zeggen ‘serieus, is dit nu wérken’? Onlangs hadden Kerstin en ik zo’n dagje. Prachtig weer, vergaderen in hip & leuk cafeetje Clouds in my coffee aan de Dampoort in Gent (met een glazen bokaal chocotoffs op de toog!! Waar je zomaar in mag grabbelen!! 10 points!)

We hadden er afgesproken met Els van Njamelicious –  een supercoole madam/foodblogster/foodstyliste die op zoek was naar een goeie rum en die bij ons aanklopte. Van het één kwam het ander et voilà, we zaten samen op café te freewheelen en brainstormen over vanalles en nog wat. Wordt ongetwijfeld vervolgd 🙂

En die rum die Els zocht? Dat is de Shack Spiced Rum, en Els ging er samen met bartender Koen Huysmans van Drinktank mee aan de slag. Het resultaat is de Deathstalker – Koens variant op een Scorpion en een zéér stevige Tiki cocktail. Wie durft?

PS maak het helemaal af door de Deathstalker te serveren met geroosterde en gezouten amandelen!

Spiced rum Shack Buss Spirits, 40%
Spiced rum Shack Buss Spirits, 40%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.