Bloody Mary met Caviaroli

Bloody Mary. Geweldig toch, die naam! De harde tante waarnaar het drankje vernoemd is, was er misschien niet zo blij mee – maar wij houden wel van het lugubere kantje aan het verhaal. En van het drankje zelf, of course 😉

De traditie wil dat je een Bloody Mary drinkt bij de brunch, of – beter nog – als katerwater na een iets te geslaagd avondje uit. Wij vinden een goeie Bloody Mary ook lekker als aperitief voor het eten. En als we dan toch breken met de traditie, dan meteen helemaal – ziehier het recept voor onze supersimpele Bloody Mary met een twist!

Door te werken met Big Tom tomatensap zit de kruiding van je Bloody Mary altijd goed. De Caviaroli, parels van olijfolie, geven smaak en textuur en ogen gewoon heel erg fraai in je glas.

Cheers!

Zo ga je te werk

Meng Big Tom tomatensap met een goeie vodka (hoeveelheden naar smaak).

Versier de rand van je glas eventueel met gemalen zwarte peper.

Doe ijsblokjes in je glas en giet er het tomatensap met vodka over.

Lepel er voorzichtig een handjevol Caviaroli bovenop en werk af met een stukje selder.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *