Foodiemarket wordt afhaalpunt voor De Wassende Maan

Kraakverse, biologische, seizoensgebonden groenten en fruit, lokaal geteeld bovendien – daar kicken wij op. Lekker, gezond en gevarieerd eten en tegelijkertijd lokale boeren en duurzame teelt ondersteunen – daar wordt toch iedereen beter van?! Het is dan ook met groot plezier dat Foodiemarket vanaf 1 sept 2018 afhaalpunt wordt voor biopaketten van De Wassende Maan!

De Wassende Maan is een biologisch-dynamische boerderij in Astene (Deinze) .
Het grootste deel van de oogst gaat rechtstreeks naar de consument via biopaketten. Die pakketten willen wij nu promoten door zelf afhaalpunt te worden. Ja, jullie lezen het goed – wie wil kan een abonnement nemen op een bio groentenpakket (of fruitpakket, of beide 🙂 ) en dit afhalen op dinsdagen tussen 16.30 en 20u bij Foodiemarket in de Jos Verdegemstraat 103 in Sint-Amandsberg. Uiteraard kunnen jullie naast een groenten-en/of fruitpakket ook Foodiemarketproducten bestellen en afhalen op deze afhaalmomenten – neem dan voor je de bestelling plaatst contact op via info@foodiemarket.be of bel even naar Kerstin op 0473/21 98 77 en we leggen graag uit hoe je dit doet.

Je vindt uitgebreide informatie over de biopakketten op de site van De Wassende Maan.

Op de site kan je ook nog eens de specifieke info over afhaalpunt Foodiemarket nalezen.

Hopelijk mogen we jullie binnenkort verwelkomen als abonnee! Een abonnement op een biopakket begint altijd met een proefabonnement. Zo kan je kennismaken met de formule, en makkelijk de frequentie of grootte van je pakket aanpassen.

PS teken vóór 1 sept in op een proefabonnement  en ontvang bij jouw eerste levering een groentenkookboekje, een winkeltas van De Wassende Maan et iets lekkers van ons!

groeten,

Kerstin & Helga

biopakketten De Wassende Maan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.